Till alla motorintresserade

Tillbaka till 50–60-talet

Det är härligt att se hur barnen kan beundra alla dessa gamla bilar. Klassiska bilar kommer förmodligen aldrig att dö ut och det är roligt. Det finns historia bakom varje bil och det är härligt när man ser att barn och ungdomar tar del av den. Det är dom som en gång kommer föra historien vidare.

Som besökare får man en helhet. Det är musik från förr. Nostalgin flödar varmt kan man säga. Är man född under 50–60-talet så har man varit med under den tiden som dessa klassiska bilar och kläder var. Då är det nostalgi på hög nivå för dom under dessa festivaler.

Ta med barn och barnbarn

Brukar du åka runt på bilfestivaler så ta med dig dina barn och barnbarn. Låt dom ta del av historien som finns bakom. De kommer garanterat tycka att det är både roligt och spännande. Det är inte bara roligt att se dessa klassiska bilar utan hela miljön runtomkring är roligt att se. Det är roligt när det är vackert väder så klart men när det gäller dessa festivaler så spelar det ingen roll om det regnar. Motorintresserade människor drar sig inte för att gå ut när det gäller dessa festivaler. De vill inte missa något.

Barnen brukar springa och ha roligt under de timmar som festivalen pågår. Lite regn stoppar inte dessa energiska barns ben. Det är en riktig familjedag som går av stapeln. Det är något som du länge kommer att minnas och att dela denna dag tillsammans med sin familj är stort. Det är något som ni länge kan prata om. Det är alltså en festival som inte bara är under den gånga dagen och kvällen utan den kommer följa er i många år framåt. Så missa inte denna festival. Den innebär så mycket mer än bara klassiska bilar.