Härlig familjetradition

Classic Lady är ett rally som enbart körs av kvinnor. Du behöver inte vara motorintresserad för att njuta av de timmar som denna festival pågår. Det är roligt att bara gå runt och titta på alla fina bilar och alla människor som är klädda för att passa in med sin bil. Alla kvinnor som ska vara med och köra bär kläder från 50–60-talet.

Själva starten går ifrån Sundsvall. Närmare bestämt på stora torg. Samtliga bilar som är med i rallyt har alltså kvinnor sittandes på sätet med tidsenliga kläder som ska lösa olika uppgifter under färdens gång. Uppgifterna är det olika företag som står för.

Det är en mycket trevlig tillställning. Många har med sig en picknickkorg. De sitter på sina filtar och dricker sitt kaffe. Njuter av solens strålar samtidigt som de mättar sina magar. Det finns oftast försäljning av diverse dryck och mat. Korv med bröd, hamburgare och läsk.

Sedan går startskottet för Classic Lady och du får njuta av alla gamla och fina bilar som är väl omhändertagna. De är finpolerade och glänser i solen. Det är något man bara inte vill missa. Den ena bilen efter den andra kör förbi och förarna i bilarna ser väldigt stolta ut där de sitter. Inte så konstigt med tanke på vilka bilar de sitter i.

Gör det till en familjetradition

Är du intresserad av klassiska bilar så har du kommit rätt. Här finns allt du kan önska dig. Köp en glass och svalka ner dig med. Umgås med din familj och gör det till en familjetradition. Barnen kommer att älska det. Det är roligt att kunna ha med sig familjen på något som samtliga är intresserade av.

Det är inte så vanligt att kvinnor kör rally tyvärr men här i Classic Lady visar kvinnor att de även kan. Det är något som du kan överföra på dina barn.